• Pin It
  • Pin It

Korean Poly House ends monotony in living space

Jun 27, 2017, 3:23 AM EDT
(Source: Design Boom)
(Source: Design Boom)

South Korea’s Farming Architecture has come up with an innovative project, named Poly House, which shows how a fixed architectural structure can respond to changing lives of its occupants and maintain a balance between sharing of space and time while respecting the privacy rules.

Poly House, featuring a service space, family space and a personal space, defines a line between these segments via “gaps,” which are more of a psychological margin than straight lines or passage for the wind, writes Design Boom.

With gaps and ambivalent spaces, the occupants experience an intimate living environment instead of a flat space while several contacts of the interior with exterior minimize visual severance, notes Arch Daily.

YOU MIGHT ALSO LIKE